Köszöntünk esküvői fotó és videó weboldalunkon!


"Egy jól elkészített esküvői fotó és videó emlékeket és érzelmeket ébreszt, ami minden várakozását felülmúlja majd a nézőknek. Szenvedély, romantika, elkötelezettség, titokzatosság, öröm, nevetés. Ne engedjétek ezeket a pillanatokat elröppenni megörökítetlenül."

 
2004-ben döntöttem úgy, hogy a fotózás iránti érdeklődésemet próbára teszem, 2006-ban meg is vásároltam első komolyabb fényképezőgépemet. Azóta aktívan fotózok, főként esküvőket, bár a fotózás egyéb területei is egyaránt foglalkoztatnak. Tudásomat és a technikámat folyamatosan fejlesztem, részben saját szórakoztatásomra, de főleg, hogy másoknak örömteli pillanatokat szerezhessek képeimmel.
Reméljük, az elkövetkezendő fárasztó időszakban sikerül kiválasztanotok a számotokra legmegfelelőbb esküvői fotós, illetve videós személyét. Ebben szeretnénk Nektek segítséget nyújtani azzal, hogy bemutatjuk munkáinkat és szolgáltatásainkat ezen honlapunk keretében. Köszönjük, hogy megtiszteltek figyelmetekkel!
Az esküvő megszervezése igen nagy kihívás. Rengeteg tervezéssel, szervezéssel jár. A legtöbb pár gyakran úgy érzi, hogy a nagy nap izgalma miatt nem tudnak odafigyelni a szép, emlékezetes pillanatokra. Mi lehetővé tesszük számotokra,hogy az esküvői fotó illetve videó segítségével évek múltán is minden részletet felidézhessetek.
Számos pár tölt el megszámlálhatatlanul sok órát esküvője tervezésével, ugyanakkor legtöbbjük a fotókat illetve a videofelvételt készítő céget gyorsan, csak az árakat figyelembe véve választ, anélkül hogy utánanéznének, milyen különbségek vannak stílusban és minőségben az egyes szolgáltatók között. Nyilvánvaló, a befektetett munka mennyisége tükrözi az eredmény minőségét. Képességeink és szenvedéllyel végzett munkánk a garancia az esküvő napjának művészi visszatükrözésére.

Néhány dolog amiért érdemes minket választani:

designed by Refero Group